Belangrijk! Vanwege de lockdown zijn we tot en met 19 januari gesloten. Er kan tot en met die dag geen kleding ingebracht of opgehaald worden.

Wat betreft retourdata van ingebrachte kleding: mocht je tot en met 19 januari een automatische herinnering via de mail krijgen over het ophalen van je kleding, dan mag je die negeren. Je ontvangt voor het einde van de lockdown een persoonlijke mail met een nieuwe retourdatum.

REGVERDIG verkoopt graag de mooie kleding die in jouw kast stof ligt te happen. Misschien ben je erop uitgekeken, past het niet meer, of was het simpelweg een miskoop. Uit onderzoek is gebleken dat we eigenlijk maar een derde van wat in onze kast hangt echt dragen! Door de mooie kledingstukken die jij niet meer draagt weer aan iemand anders te verkopen kunnen we de wereld een stukje duurzamer te maken. Klik hier om te lezen hoe je mee kunt doen.

Naast tweedehands en vintage kleding, bieden we ook een selectie aan van nieuwe producten. Deze zijn allemaal gemaakt met respect voor mens en milieu, dus van biologische of gerecyclede materialen en geproduceerd onder goede omstandigheden.

REGVERDIG houdt van praktisch idealisme. Je hoeft in je eentje niet de hele wereld te verbeteren, maar veel kleine veranderingen zorgen samen wel degelijk voor een verschil.