Frequently asked questions

Wanneer kan ik kleding inbrengen? Elke dag dat de winkel open is!

Wat voor soort kleding kan ik brengen? Fris gewassen kleding in tiptop staat, die past bij de huidige mode. Zowel dames als herenkleding! Om je een idee te geven van wat voor soort labels we vaak innemen, dat zijn: Levi’s, Weekday, Mango, Urban Outfitters, Colourful Rebel, Topshop, Edited, Na-kd, Vila, Object, Zara/Pull&Bear/Bershka/H&M (alleen de bijzondere items – geen basics), Monki, America Today, Moss Copenhagen, Costes, Loavies, &otherstories, Modström, Scotch&Soda, Nike, Adidas, Ellesse, Selected Femme/Homme, Arket, Sissy-boy, Minimum, COS, Tommy Jeans, New Balance, Obey, Vans & Converse

Kan ik ook vintage kleding (jaren 60 t/m 90) inbrengen? Ja, vintage is ook welkom (wel passend bij het huidige modebeeld), zoals denim/leren jassen, overhemden met leuke prints, gebreide truien, (oversized) blazers, giletjes, college sweaters, trenchcoats en tuinbroeken.

Bepaalt Regverdig de prijs?
Ja, wij prijzen de kleding. We doen dit gebaseerd op het merk, de staat van de kleding en de ervaring die wij hebben opgebouwd. Om je een indicatie te geven: we prijzen de kleding op 30% tot 50% van de nieuwwaarde. Jij krijgt daarvan 40%.

Wat voor kleding nemen jullie niet in?

  • Zeeman, Bristol, Hema, C&A, Scapino etc.
  • Zwemkleding, zwangerschapskleding, sportkleding en…ook geen ondergoed natuurlijk 😉
  • Dingen die kapot zijn, knopen missen, vlekken hebben, niet fris ruiken

Hoe kan ik mijn klanttegoed uit laten betalen? Je kunt het gebruiken als tegoed voor in de winkel, contant uit laten betalen of over laten maken naar je bankrekening (vanaf 30 euro).

Hoe weet ik hoeveel klanttegoed ik heb verdiend?
Dat kun je checken op deze pagina. Je kunt inloggen met je klantnummer en wachtwoord. Als je voor de eerste keer inlogt kun je eerst een wachtwoord opvragen.

Hoe lang duurt het voordat mijn kleding in de winkel hangt? Als je kleding komt brengen, zoeken we dit (afhankelijk van de drukte in de winkel) liefst meteen uit. Vervolgens maken we een klantaccount voor je aan en kan het max. 2 weken duren voordat je kleding in de winkel hangt.

Wat gebeurt er met de kleding die niet verkocht wordt? Dit doneren we aan de kledingbank, een lokaal goed doel waar mensen die het nodig hebben gratis kleding kunnen ophalen.

Kan ik mijn kleding die niet verkocht is weer terug krijgen? Ja, we houden het na 8 weken nog maximaal 1 week voor je vast voor het geval je het op wilt halen. Bij het inbrengen dit wel graag meteen aangeven. Je krijgt dan ook na 7 weken een herinnering per mail van de retourdatum.

Wat kan ik doen met de kleding die jullie niet innemen? Je kunt proberen of je er vrienden of familie nog blij mee kunt maken en zoniet, doneer het dan in een textielcontainer! In de gemeente Leeuwarden staan er meer dan 70 van deze containers.