Regverdig is Afrikaans voor ‘rechtvaardig’, we willen met deze winkel namelijk de wereld een klein stukje beter maken! Tweedehands en vintage kleding is een duurzamer en ethischer alternatief voor de snel en goedkoop geproduceerde kleding die je tegenwoordig in overvloed tegenkomt. De kledingindustrie blijft groeien, omdat we als consumenten steeds meer kleding kopen, die we na een aantal keer dragen alweer wegdoen. Met Regverdig willen we deze kleding een tweede leven geven en mensen enthousiast maken om meer tweedehands te kopen! De kleding die je bij ons vindt is niet stoffig of ouderwets, maar hip en up to date. Dit hebben we te danken aan de steun van onze inbrengklanten, die elke week weer tassen met tweedehands en vintage schatten komen brengen. Het assortiment wordt daardoor dagelijks aangevuld, zodat je elke keer als je komt weer wat anders vindt!
Naast kleding bieden we ook een selectie aan producten met een goed verhaal. Zoals lokaal gemaakte sieraden, zero-waste alternatieven en fair trade tassen en sokken.
Met Regverdig verpakken we duurzaamheid in een hippe outfit en helpen we je graag om te kiezen voor hergebruik, verantwoord gemaakte producten en minder plastic.Liefs, Julia