OVER REGVERDIG

Liefs, Julia

Open van dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 6, zaterdag van 11 tot 5

Regverdig is Afrikaans voor ‘rechtvaardig’, ons doel is om de wereld een stukje beter te maken, beginnend bij je kledingkast!
Om maar even met de deur in huis te vallen: de kledingindustrie is ontzettend vervuilend en heeft weinig oog voor het welzijn van de mensen die onze kleding maken. We hopen je te kunnen inspireren om wat dieper te duiken in het verhaal achter de spullen die je koopt. Ben je op zoek naar een budget vriendelijke manier om een duurzamere garderobe te creƫren? Ga dan voor tweedehands en vintage kleding! Bij Regverdig zorgen we ervoor dat jij een hippe en originele outfit vindt, waar je met een goed geweten mee de deur uitloopt. We willen het voor jou zo makkelijk en leuk mogelijk maken een bewustere aankoop te doen en je laten ervaren dat tweedehands kleding niet muf en ouderwets is!


Heb je misschien zelf nog een leuke stapel kleding die jij niet meer draagt, maar die nog een tweede ronde meekan? klik dan hier

Naast tweedehands en vintage kleding verkopen we ook nieuwe duurzame producten, die gemaakt zijn met respect voor mens en natuur. Je vindt bij ons bijvoorbeeld plasticvrije shampoo, tasjes van bio-katoen en super fijne sokken gemaakt van gerecyclede visnetten.
We helpen je graag om ook te kiezen voor minder afval en onrecht in de wereld en voor meer producten met een goed verhaal!


Regverdig vind je op Over de Kelders 4 in de binnenstad van Leeuwarden.