Over Regverdig

Dit is Julia, de ‘baas’ van Regverdig. Ooit stond ze voor de klas, nu doet ze elke dag waar ze het meest gelukkig van wordt…lekker graven door jullie tassen vol ingebrachte kleding!

Open van dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 6, zaterdag van 11 tot 5

Regverdig is Afrikaans voor ‘rechtvaardig’, ons doel is om de wereld een stukje beter te maken, beginnend bij je kledingkast!

Om maar even met de deur in huis te vallen: de kledingindustrie is ontzettend vervuilend en heeft weinig oog voor het welzijn van de mensen die onze kleding maken.

Ga daarom voor tweedehands en vintage kleding! Bij Regverdig willen we dat jij een hippe en originele outfit vindt, waar je met een goed geweten mee de deur uitloopt. Je hoeft niet diep te graven naar schatten, want wij hebben de mooiste items al voor je geselecteerd!

Heb je zelf nog een leuke stapel kleding die jij niet meer draagt, maar waar iemand anders nog heel blij van kan worden? klik dan hier

Naast tweedehands en vintage kleding verkopen we ook een selectie nieuwe duurzame producten, die fair en planet-friendly zijn. Leuk om kado te geven aan jezelf of een ander 🙂


Regverdig vind je op Over de Kelders 2 in de binnenstad van Leeuwarden, tot gauw!