Vanaf 1 februari: kleding geschikt voor de lente

Hoe werkt het?
REGVERDIG wil natuurlijk graag een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod hebben, dat ervoor zorgt dat steeds meer mensen enthousiast worden over tweedehands kleding.
Er gelden daarom een aantal voorwaarden en regels aan het inbrengen.

1: Als je kleding bij ons brengt, krijg je een klant-account. Dit wordt gekoppeld aan de prijskaartjes van de kleding, het systeem houdt precies bij wat er voor welke klant verkocht is. Je kunt zelf met je klant-account inloggen via onze website om te kijken wat er verkocht is.

2: Van de kleding die je bij ons verkoopt, krijg je 40% van de verkoopprijs (dat is de helft, min BTW). Dit kun je contant uit laten betalen, of omzetten in een tegoed dat je bij REGVERDIG kunt besteden. Je tegoed blijft een jaar geldig.

3: We zijn op zoek naar kleding uit het midden- en hoogsegment. Denk hierbij aan: Zara, Mango, Urban Outfitters, Topshop, Levi’s, H&M, &otherstories, Modström, Scotch&Soda, Selected Femme/Homme, Arket, Weekday, Sissy-boy, Minimum, Monki, COS, Costes etc.
Bij het innemen van kleding selecteren we welke items passen bij de stijl van REGVERDIG. We willen dat het aanbod hip, origineel en verrassend blijft. Kleding die we niet accepteren, dien je zelf weer mee terug te nemen.

Vintage stukken (dus ouder dan 20 jaar) zijn zeker ook welkom, als het past bij het huidige modebeeld. Zoals mom jeans, cropped gebreide vestjes, blouses met print en leren jacks.

4: De inbreng limiet is 15 stuks kleding per klant per maand + 5 paar schoenen / accessoires

5: Je kleding hangt 2 maanden in de winkel.
Na 8 weken kun je het eventuele restant aan kleding ophalen of laten doneren aan een goed doel.

6: De kleding moet in perfecte staat zijn, schoon, zonder vlekken of gaten. Je doet ons een groot plezier door het netjes op een stapel op te vouwen.

7: We verkopen bovenkleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Op dit moment geen zwangerschapskleding en sportkleding.

8: We doen er alles aan om je kleding goed te bewaken, maar we zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigde of zoekgeraakte artikelen. Inbrengen is op eigen risico.

9: Je kunt inbrengen op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de reguliere openingstijden en op dinsdag via een afspraak (stuur ons daarvoor een berichtje via mail of instagram).

10: We nemen kleding aan die past bij het seizoen:
Van februari t/m april: lentekleding
mei t/m juli: zomerkleding
augustus t/m oktober: herfstkleding
november t/m januari: winterkleding

Op de website geven we ook aan naar welke kleding we nu op zoek zijn!