We nemen zomerkleding in t/m 31 juli
Vanaf 1 augustus: herfstkleding

Stap 1: Breng je gewassen kleding netjes in, in een stevige tas. Benieuwd naar wat voor soort stijl we zoeken? Check dan onze Instagram pagina. Het belangrijkste is dat het past bij de mode van nu. We hebben een lookbook, waar je inspiratie kunt opdoen van de huidige trends 🙂

Stap 2: Je kleding wordt bij het inbrengen meteen geselecteerd op verkoopbaarheid. We gaan er wel vanuit dat je zelf al kritisch hebt gekeken naar je inbreng!
We hebben liever 1 kleine tas met mooie items dan 2 grote zakken met afdankertjes. Check of het eruit ziet zoals je het zelf zou willen tegenkomen in de winkel (schoon, fris en zonder mankementen) en of het bij het seizoen past.

Stap 3: De uitgekozen kleding hangt 2 maanden in de winkel.

Stap 4: Je krijgt 40% van de opbrengst. Dit kun je contant uit laten betalen of besteden in de winkel. Je tegoed blijft een jaar geldig. Heb je bij het inbrengen aangegeven dat je je onverkochte kleding weer op wilt halen, dan heb je een week na de retourdatum om dit te doen (eerder mag natuurlijk ook altijd!)

Overige voorwaarden

We doen er alles aan om je kleding goed in de gaten te houden, maar we zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigde of zoekgeraakte artikelen. Inbrengen is op eigen risico.

Past je kleding bij het seizoen?

Van februari t/m april: lentekleding
mei t/m juli: zomerkleding
augustus t/m oktober: herfst/winterkleding
november t/m januari: winterkleding

Wat nemen we niet in?

Sportkleding
Zwemkleding
Ondergoed, sokken, pyama’s etc
Positiekleding
Shein/Wibra/Zeeman/Bristol/Hema etc.